Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Lõhega täidetud šampinjonid

Kalaroad

Lõhega täidetud šampinjonid

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Merle Saal
Ahjus küpsetatud lõhe-toorjuustutäidisega šampinjonikübarad.

20-40 min

Retsept
300 g Šampinjonid (suured)
TÄIDIS
Seente jalad
100 g Külmsuitsulõhe
Sidrunipipar
100 g Toorjuust (ürdi- või küüslaugumaitselist)
Riivjuust
Eemalda puhastatud seentel jalad ja peenesta need. Lõika ka kala peenteks tükkideks.
Sega täidiseained toorjuustuga ja täida kübarad seguga. Puista peale pisut riivjuustu ja küpseta 225°C juures praeahjus 10-15 minutit. Paku kübaraid kas eelroana või väikese vahepalana koos hea leivaga.
 

KOMMENTAARID

AgaateNetta 28.mai 2011 15:55
Väga maitsev eelroog kalaroogadele. Alguses kartsin, et seenekorvikesed jäävad magedaks aga tegelikult olid isegi veidi liiga soolased (kuigi soola ju ei lisanud). Järgmisel korral paneks maitsestamata toorjuustu ja 1 küüslauguküüne, et soolasust vähendada. Ahjus hoidsin maksimumi 15 min. aga oleks võinud siiski vähem olla, et mahlakust rohkem säiliks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool