Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Šiitaketartar ahvenaga

Kalaroad

Šiitaketartar ahvenaga

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Šiitaketartar praetud ahvenafileedega.
Retsept
portsjonile
0.5 kg ahvenafilee
Sool
Valge pipar
Aedtill
Või (praadimiseks)
TAR-TAR
150 g Šiitake
0.25 tk Porrulauk
1 tk Paprika
5 - 6 tk Redis
0.5 dl Murulauk (hakitud)
0.5 tl Aedtill
2 dl Viili
2 küünt Küüslauk
1 spl Sidrunimahl
1 spl Sinep
1 spl Ketšup
0.25 tl Ürdisool
0.25 tl Piprasegu
Valmistusviis Valmista kõigepealt tartar. Peenesta seened, tükelda porru, paprika ja redis väikesteks kuubikuteks. Sega viilisse maitseained, pressitud küüslauk ja köögiviljakuubikud. Lase maitsel ühtlustuda külmkapis. Kuumuta pannil või. Lao pannile ahvenafileetükid ja prae need keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks. Maitsesta küpsed kalad soola, pipra ja tilliga. Paku šiitaketartari koos soojade ahvenafileedega. Lisandiks sobivad näiteks kartulid.  

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga