Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Forell juustul

Kalaroad

Forell juustul

Rahvaste toite.
PrindiSoovita sõbrale
Jugoslaavia roog. Küpsetatud forellilõigud juustuga veini-küüslaugukastmes.

20-40 min

Retsept
portsjonile
375 g Forell
25 g maisi- või nisujahu
62.5 g juust
0.25 dl veiniäädikas
1 tk küüslauguküüs
sool
Forell puhastatakse, lõigatakse tükkideks, puistatkse soola peale ja hoitakse 10 minutit. Pannil sulatatakse suurem osa rasvast juustu. Kalatükid paneeritakse jahus, asetatakse juustule, küpsetatakse praeahjus helekollaseks ja pannakse vaagnale. Pressitud küüslauk segatakse veiniäädikaga, valatakse kalale, peale puistatakse ülejäänud riivitud või sulatatud juust. Rooga võib teha ka ilma küüslauguta.

Märksõnad

forelljuustul

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool