Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Baden Badeni kalafilee

Kalaroad

Baden Badeni kalafilee

Lory erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud kala

40-60 min

Retsept
portsjonile
200 g Kalafilee
0.25 tk Sibul
62.5 g Soolaseened (leotatud)
0.5 sl Maitseürdid
31.25 g Peekon
0.625 dl Valge vein
0.25 küüs Küüslauk
0.125 tk Sidrun
0.25 dl Juust
0.25 sl Või
Sool
Must pipar
Loputatud kalafileed aseta niiskesse ahjuvormi. Rõngasteks lõigatud sibul laota kalale. Tükelda peekon ja lase veidi pruunistuda, lisa leotatud ja tükeldatud seened. Prae needki läbi ja laota peekoni-seenesegu kalale. Omavahel sega vein, pressitud küüslauk ja maitseained ning kalla kalale. Kõige lõpuks lisa sidrunimahl. Pott kata kaanega ja tõsta ahju. Poole tunni pärast lisa riivitud juust ja võitükid. 10-15 viimast minutit lase toidul küpseda ilma kaaneta. Valmistusaeg 200º C juures umbes 45 minutit.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes