Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Lõhemedaljonid II

Kalaroad

Lõhemedaljonid II

Kodu ja aed.
PrindiSoovita sõbrale
Lõhemedaljonid.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
150 g lõhefilee (kala peapoolsest osast)
sool
Must pipar
praadimiseks õli ja või
Puhasta filee luudest. Lõika kalast umbes 1 cm paksused viilud, aga ainult iga teise viilu puhul lõika ka nahk läbi (fileeviilud jäävad kahekaupa nahkapidi kokku). Ava fileetükid medaljonideks (kahest kokkujäänud viilust üks medaljon). Aja või ja õli praepannil kuumaks ning prae lõhemedaljone mõlemalt poolt umbes 2 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lõhemedaljonid pane praadima alles siis kui kõik muu on laualepanekuks valmis. Lisandiks sobib krevetikaste.

Märksõnad

iilõhemedaljonid

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga