Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kalaguljašš

Kalaroad

Kalaguljašš

paprika erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Vaheldus tavalisele praekalale.
Serveerida keedetud kartulite, kartulipüree, riisi või pastaga. Lisandiks võib pakkuda värsket salatit või hautatud aedvilju.
Kindlasti sobib guljaši juurde hea hulk maitserohelist.

20-40 min

800 g kalafileedõli2 sibulat2 sl tomatipüreed1 tl sinepit2 sl hapukoort1 tl jahvatatud paprikatsoolamaitserohelist Valmistusõpetus:1. Kalafilee lõigata tükkideks ning praadida õlis.2. Lisada peeneks hakitud sibul, tomatipüree ning tõsta potti.3. Maitsestada soola ja pipraga, valada nii palju vett, et toiduained oleksid kaetud.4. Lisada sinep ning hautada toit valmis.5. Kui kala pehme, lisada koor ning maitsestada toit lõplikult.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga