Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kalaguljašš

Kalaroad

Kalaguljašš

paprika erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Vaheldus tavalisele praekalale. Serveerida keedetud kartulite, kartulipüree, riisi või pastaga. Lisandiks võib pakkuda värsket salatit või hautatud aedvilju. Kindlasti sobib guljaši juurde hea hulk maitserohelist.

20-40 min

800 g kalafileed
õli
2 sibulat
2 sl tomatipüreed
1 tl sinepit
2 sl hapukoort
1 tl jahvatatud paprikat
soola
maitserohelist
Valmistusõpetus:
1. Kalafilee lõigata tükkideks ning praadida õlis.
2. Lisada peeneks hakitud sibul, tomatipüree ning tõsta potti.
3. Maitsestada soola ja pipraga, valada nii palju vett, et toiduained oleksid kaetud.
4. Lisada sinep ning hautada toit valmis.
5. Kui kala pehme, lisada koor ning maitsestada toit lõplikult.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga