Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Petersellikala

Vormiroog. Kala tomati ja feta juustuga.
Retsept
portsjonile
200 g sügavkülmutatud kala
0.5 tl sool
4 tk Tomat
200 g feta juust
õli
1 dl kalapuljong
Petersell
Kuumuta ahi 250°C-ni. Lõika kala viiludeks ja maitsesta soolaga. Viilusta tomatid ning lõika feta juust kuubikuteks. Kuumuta rasv pannil ja prae kalatükid kaunilt pruuniks. Tõsta kalatükid pannilt. Kuumuta pannil kalapuljongit. Pane kalatükid ja tomativiilud kihiti võiga määritud ahjuvormi, peale juustutükid ja hakitud petersell. Kalla vormi kalapuljong. Hoia rooga kuumas ahjus 5-8 minutit, kuni juust pruunistub.

Märksõnad

petersellikala

KOMMENTAARID

lookas 11.sept 2005 05:36
Teen tavaliselt seda kalavormi mozarella juustuga, aga nüüd proovin ära ka feta.Loodetavasti on see sama maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes