Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Šveitsi forellifilee

Kalaroad

Šveitsi forellifilee

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne kalapraad, mille täidiseks on juust ja sink. Serveeri rooga kartulipüree ning rohelise salatiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
800 g forellifilee
100 g juust
50 g sink
Sool
Must pipar
poole sidruni mahl
Lõika forellifilee 5 cm laiusteks tükkideks. Poolita tükid pikuti, kuid jäta ühest otsast lahti lõikamata. Täida iga tasku juustu- ja singiviiluga, kinnita otsad küpsemise ajaks hambaorgiga. Maitsesta soola-pipraga, nirista üle sidrunimahlaga ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga