Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Lõhefilee fenkoliga

Kalaroad

Lõhefilee fenkoliga

Kiiresti ja nutikalt.
PrindiSoovita sõbrale
Roog kaalujälgijatele. Lõhefilee fenkoli ja hautatud riisiga.

20-40 min

Ettevalmistusaeg umbes 5 minutit Roa valmimisaeg umbes 20 minutit

Retsept
portsjonile
75 g lõhefilee
2 sl Sidrunimahl
Sool
1 küünt Küüslauk
1 tl taimeõli
40 g riis
1.25 dl vesi
1 tl (hakitud) Aedtill
1 pea Apteegitill ehk fenkol
Must pipar
Pese lõhefilee läbi, tupsuta kuivaks, piserda üle sidrunimahlaga ning maitsesta soolaga. Haki peeneks küüslauguküüs. Kuumuta kastrulis õli, prae selles kergelt läbi riis ja küüslauk ning vala peale vesi. Lisa sool ja till ning lase kaane all nõrgal kuumusel haududa. Vahepeal lõika fenkolipea peenteks viiludeks (rohelised lehed aseta kõrvale), lisa umbes 10 minuti pärast riisile ning maitsesta soola ja pipraga. Aseta lõhefilee riisile, lase kaane all umbes 7 minutit haududa. Vala kõik ettevaatlikult taldrikule ning garneeri fenkolirohelisega.

Märksõnad

fenkoligalõhefilee

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes