Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Vürtsiheeringas punase sibulaga

Kalaroad

Vürtsiheeringas punase sibulaga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vürtsiheeringas säilib külmas pea nädala. Koos kuumade keedetud kartulitega on see mõnus roog argipäevaõhtuks.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g (filee) Heeringas
1 dl peeneks hakitud till
MARINAAD
1 dl suhkur
3 sl 10% äädikas
3 dl vesi
5 kuni 6 tera Vürts
2 lehte Loorber
5 tera Nelk
10 tera Must pipar
0.5 sl Sinepiseemned
2 tk (väike viilutatud Porgand
2 tk (viilutatud) Lilla sibul
Kuumuta marinaadiaineid ( v.a äädikat ) kastrulis 10 minutit, seejärel lisa äädikas ja jäta jahtuma. Lõika heeringafileed 1 cm laiusteks tükkideks ning sega jahtunud marinaadi hulka. Lõpuks lisa peenestatud till. Tee roog valmis kaks päeva enne serveerimist ja lase vahepeal külmas maitsestuda. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga