Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kohupiimaga täidetud heeringarullid

Kalaroad

Kohupiimaga täidetud heeringarullid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hea soolane suutäis, mida võid serveerida külmlaual või omaette roana kuumade keedetud kartulitega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk heeringafilee
2 tk marineeritud kurk
1 tk Punane sibul
1 dl kohupiimapasta
1 dl hapukoor
2 sl mädarõigas
0.5 tl Sool
Must pipar
Lõika kurgid võimalikult väikesteks kuubikuteks ja haki sibul. Sega omavahel kohupiimapasta, hapukoor ning mädarõigas, maitsesta soola-pipraga. Lisa tükeldatud kurk ja sibul, sega läbi. Tõsta igale heeringafileele täidist, keera rulli ning kinnita võileivatikuga. 

KOMMENTAARID

jõeke 29.märts 2006 18:58
kohupiima asemel võiks olla,merevaigujuust.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool