Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Ahjulõhe toorsuitsupeekoniga

Kalaroad

Ahjulõhe toorsuitsupeekoniga

Kodu & Aed.
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus küpsetatud lõhefilee toorsuitsupeekoni ja šampinjonidega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g (umbes) tükk lõhefileed
3 viilu toorsuitsupeekon
3 oksa Rosmariin
Sool
Must pipar
300 g Šampinjonid
külmpressitud oliivõli
Piserda ahjuvorm oliivõliga üle ja aseta sellele soolaga hõõrutud lõhefilee. Pane rosmariinioksad ja toorsuitsupeekoniviilud lõhefileele. Maitsesta pipraga. Küpseta ahjus 200°C juures 15 minutit. Võta vorm ahjust välja ning lisa viilutatud šampinjonid. Piserda natukese oliivõliga ja pista uuesti ahju. Küpseta veel 15 minutit, kuni peekon on krõbe, kala küps ning šampinjonid kenasti pruunid. Maitsesta šampinjone lihtsalt soola ja pipraga. Retsept on mõeldud kahele-kolmele inimesele.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool