Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Forell teriyaki marinaadis

Kalaroad

Forell teriyaki marinaadis

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtsalt valmistatav tervislik kalaroog, mida võib teha nii grillil kui ka ahjus. Jaapani teriyaki kastme ja laimi kooslus on kindel valik eksootika sõpradele.
Retsept
portsjonile
1 kg fileed Forell
MARINAAD
1 dl teriyaki kaste (Santa Maria)
ühe sidruni või laimi mahl
Sool
Sidrunipipar
Sega omavahel teriyaki kaste, sidrunimahl, sool ja pipar. Eemalda fileelt nahk ja lõika kala tükkideks, pane marinaadi ning lase vähemalt kaks tundi maitsestuda. Grilli mõlemalt poolt 4 minutit või küpseta ahjus 200°C juures 15 minutit. Serveeri värske salatiga. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga