Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Juustuga gratineeritud koha

Kalaroad

Juustuga gratineeritud koha

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Basiilik koos parmesani juustu ja tomatitega annab kohafileele võrratu maitse. Serveeri kuumade keedetud kartulite või riisiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
600 g koha vm valge kala filee
oliivõli
Meresool
Purustatud pipar
200 g punased ja kollased kirsstomatid
Basiilik (värske)
200 g Mozzarella
20 g Parmesan v. muu kõva juust
Tõsta kohafileed õliga määritud ahjuvormi, piserda üle oliiviõliga ning maitsesta soola-pipraga. Aseta poolitatud tomatid, tükeldatud basiilik ja viilutatud mozzarella fileedele. Puista üle parmesani juustuga ja piserda peale veidi õli. Küpseta ahjus 200°C juures 15-20 minutit, kuni roog saab kuldse värvuse.

KOMMENTAARID

Kats 17.nov 2013 16:41
Esimest korda proovisin koha. Retsept tundus igati isuäratav, aga tulemus miskipärast väga ei istunud. Usun, et lihtsalt filee paneerida oleks olnud märksa mõnusam.
respekt 23.juuni 2012 09:56
see on tegija retsept
romena 26.sept 2010 20:28
Lisaks: meie pere ei soovinud kõrvale ei riisi ega kartulit. Tomatisalatit ainult.
romena 26.sept 2010 20:25
Ainult kiidusõnad. See retsept on isegi siis hea kui pole parasjagu originaalis antud toiduaineid.:) Pa-
nin sidrunipipart ja kuna kodus muud polnud kui hollandi leibjuustu, siis riivisin seda hulganisti peale veidi majoneesi Ise oleks kusagile vahele veel hästi peeneks hakitud sibulat puistanud.
kala 29.mai 2009 15:14
Tõesti - suurepärane retsept. Maitsev, kiiresti valmiv ja vähe aega/vaeva nõudev õhtusöögivariant. :)
Triinu 16.nov 2008 13:26
mina plaanin ka täna proovida. Mulle tõi ema 3kg kohafileed :)
rasmus 18.sept 2008 23:03
just proovisin, suurepärane retsept!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga