Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Siig kukeseentega

Kalaroad

Siig kukeseentega

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Sel moel kala valmistades annab ühendada mere- ja metsamaitsed.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 tk (500-700 g) siig. või väiksem lõhe või forell
200 g (värsked või soola Kukeseen
1 kimp (värske) Aedtill
ühe sidruni mahl
Must pipar
Sool
3 tk Kartul
1 sl või praadimiseks
Lõika kala selja pealt lahti, puhasta ja kuivata köögipaberiga. Maitsesta sidrunimahla ning soola-pipraga. Keeda kartulid, tambi puruks, lisa või ja hakitud till. Kupata seened, haki kergelt ja prae võiga. Pane lahtilõigatud kala küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi ning kata kartulipudruga. Lisa praetud kukeseente kiht ja küpseta ahjus 190°C juures 15 minutit. Serveeri värske salatiga. Retsept on mõeldud kahele inimesele.

KOMMENTAARID

crrt 08.aug 2012 19:44
Tegin siiaga, sidrunit polnud, kasutasin laimimahla. Väga maitsev oli!
bahjiggity 04.jaan 2011 19:47
Proovisin tursafileega. Tulemus oli OK, aga ootused olid kõrgemad. Tuli selline harilik kodune soe toit, aga lootused olid veidi nagu sinna gurmee kanti.. Kuna kukeseeni veel kapis on, siis huvi pärast proovin ilmselt ka lõhega..
Kata 28.sept 2009 19:57
proovisin järgi ja julgen soojalt soovitada, tõeliselt hea..:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga