Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Heeringas punase veini kastmes

Kalaroad

Heeringas punase veini kastmes

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vahelduseks tavapärasele hapukoorekastmele proovi valmistada heeringat veinikastmes. Rooga võid serveerida nii kuumade keedetud kartulitega kui ka külmlaual eraldi kausikeses.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g heeringafilee
2 tk Sibul
2 dl punane vein
1 dl suhkur
2 tera Vürts
2 lehte Loorber
1 dl (punase veini) Veiniäädikas
Sega vein suhkruga ning lase keema tõusta. Lisa maitseained ja rõngasteks lõigatud sibulad ning kuumuta hetke. Seejärel kalla juurde veiniäädikas ja lase jahtuda. Pane tükeldatud heeringafileed kastmesse ning lase üleöö maitsestuda. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga