Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Heeringajäätis

Kalaroad

Heeringajäätis

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Heeringajäätise võib varem valmis teha, et siis külaliste tulekul sügavkülmast võtta.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk marineeritud või vähesoolane heeringafilee
1 tk Sibul
1 dl Hapukoor
3 dl 35% rõõsk koor
Valge pipar
Sool
Murulauk
Lõika sibul ja heeringas tillukesteks tükkideks või aja läbi masina, sega hapukoorega. Mikserda rõõsk koor kõvaks vahuks, tõsta lusikaga õrnalt juurde muud ained. Pane segu kaanega plastkarpi ning hoia järgmise päevani sügavkülmas. 45 minutit enne serveerimist võta karp toatemperatuurile. Tõmba segust jäätisekulbiga pallikesi ja raputa üle murulauguga. Paku juurde kuumi keedetud kartuleid. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

Märksõnad

heeringajäätis

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga