Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Sidrunikala

Kalaroad

Sidrunikala

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mahlane sidrunimaitseline kalapraad valmib kiiresti. Koori kindlasti sidrunid, sest koor muudab roa mõruks. Serveeri riisiga.

20-40 min

Ettevalmistusteks 15 minutit Kuumutamiseks 15 minutit

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
0.5 dl Õli
600 g kalafilee (koha,ahven vm valge kala)
1 sl (valge) Veiniäädikas
2 tl suhkur
poole sidruni mahl
2 tk Tomat
1 tk Sidrun
0.5 dl kuum vesi
Sool
Must pipar
Koori ja viiluta sibul. Kuumuta õli kõrgema äärega pannil ning pruunista seal sibul. Tükelda kalafilee. Pane kalatükid sibula peale, raputa üle soola-pipraga. Sega kokku äädikas, suhkur ja sidrunimahl, vala pannile. Viiluta kooritud sidrun ning tomatid, aseta kalatükkidele. Vala peale kuum vesi ja hauta madalal kuumusel 15 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Märksõnad

sidrunikala

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga