Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Lõhe norrapäraselt

Kalaroad

Lõhe norrapäraselt

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Hõrk ja mahlane kalaroog, mille kõrvale norrakad serveerivad hautatud köögivilja ja kartuleid.

20-40 min

Retsept
portsjonile
800 g Lõhefilee
5 tera Must pipar
1 sl Sool
3 kuni 4 lehte Loorber
1 l vesi
Pane külma vette pipraterad, sool ja loorberilehed, lase keema. Keera kuumus maha ning tõsta vette portsjoniteks lõigatud lõhefilee. Hoia seal 15-20 minutit. NB! Ära keeda!. Serveeri kala keedetud kartulite või riisi ja hautatud köögiviljaga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Märksõnad

norrapäraseltlõhe

KOMMENTAARID

Älis 22.dets 2016 21:59
Selliselt valmistatud lõhet pakkusid norrakad Bodos. Supermahlane ning lihtne valmistada. Keedetud kartulid tilliga ning värske kurgi salat lisandina. Nüüd kuulub see mu uusaastalauale!
Kretu 25.nov 2011 19:07
olen paar korda teinud, väga mõnus vaheldus nö tavapärasele ahjulõhele. Ja meieperele meelib pigem vähema küpsusastmega ehk siis selline õrn kala
kadi 10.veeb 2010 21:43
tegin ka, maitse oli hea, aga 20 minutiga jäi kala tooreks:(
picapica 04.nov 2009 21:27
Väga maitsev ning väga lihtne valmistada. Pole ka nii rasvane nagu ahjus tehtult, kuna rasv läheb põhiliselt vette.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga