Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Rosee pipra räimed

Kalaroad

Rosee pipra räimed

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maitsev soolane suutäis, mille võiks valmis teha mõned päevad varem, et räimed jõuaksid maitsestuda.
Retsept
portsjonile
500 g Räimefilee
1.5 sl 30% äädikas
5 dl vesi
KASTE
3 cm värske ingverijuur
(võid kasutada ka pulbrit)
3 tl Rosépipar
1 kimp Aedtill
1 dl Õli
4 sl õunaveiniäädikas
3 sl vedel mesi
0.5 tl Valge pipar
2 tl Sool
Poolita räimefileed ja leota neid 4 tundi äädikavees. Riivi kastme jaoks ingverijuur ja purusta roseé pipar, haki till. Sega kokku kastmeained ning vala nõrutatud fileedele, lase enne serveerimist mõned päevad maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Märksõnad

pipraroseeräimed

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga