Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Ürdiräimed hapukoorekastmes

Kalaroad

Ürdiräimed hapukoorekastmes

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maistvad ürdiräimed sobivad koos keedetud kartuliga lõuna- või õhtusöögiks. Tee räimed valmis paar päeva enne söömist.
Retsept
portsjonile
500 g Räimefilee
5 dl vesi
1 sl Sool
1 sl suhkur
1.5 sl 30% äädikas
KASTE
2 dl Hapukoor
3 küünt Küüslauk
2 sl Sinep
ühe sidruni mahl
1 dl(tükeldatud) Aedtill
1 dl(tükeldatud Murulauk
1 tl Sool
0.5 tl Valge pipar
Leota fileesid üleöö soola, suhkru ja äädikaga maitsestatud leemes. Nõruta ja kuivata kalad. Sega hapukoore hulka purustatud küüslauguküüned, sinep, sidrunimahl, tükeldatud ürdid ja maitseained. Pane fileed kastmesse, sega läbi ning lase mõned päevad külmkapis maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Märksõnad

ürdiräimedii

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes