Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Räimerullid suitsulõhega

Kalaroad

Räimerullid suitsulõhega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kasutades kaunistamiseks suitsulõhet, saad räimedest valmistada ka maitsva piduroa. Serveeri jahtunult külmlaual või soojalt äsjakeedetud kartulitega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Räimefilee
1 tl Sool
jahvatatud must pipar
1 kuni 2 sl terav magus sinep
1.5 dl (10%) Hapukoor
1 dl kohvikoor
2 sl hakitud till
100 g suitsulõhe
2 sl Riivsai
Loputa ja kuivata räimefileed. Tõmba ära selgroog, maitsesta lihapool soola-pipraga. Rulli kalad kokku, nahk väljaspool, ning tõsta võitatud ja soolaga kergelt üleraputatud ahjuvormi. Sega omavahel sinep, hapukoor, koor ja till, vala rullidele. Lõika lõhe ribadeks ning jaota samuti rullidele. Puista peale riivsai ja küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook