Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Marineeritud kala hispaania moodi

Kalaroad

Marineeritud kala hispaania moodi

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hispaanias kasutatakse marineerimiseks sardiine, mille meie võime kiluga asendada.
Retsept
portsjonile
1 kg kilud või väiksed räimed
1.5 tl Sool
1 tk (pisike) Sibul
1 tk (väike) Porgand
0.5 tk (punane) Paprika
2 küünt Küüslauk
MARINAAD
1.5 dl 5%äädikas
2 dl vesi
1 sl Oliiviõli
1 sl suhkur
Tüümian
5 tera Must pipar
5 tera Vürts
2 lehte Loorber
Roogi ja pese kalad, kuivata köögipaberiga ning lao ahjunõusse. Lõika paprika ja sibul ribadeks, porgand ja küüslauk õhukesteks viiludeks; laota kalade peale. Sega omavahel marinaadiained, lase keema tõusta ning kalla kuumalt vormi. Küpseta ahjus 175°C juures 30 minutit, võta ahjust välja ja lase täielikult jahtuda. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

KOMMENTAARID

pangatibi 06.mai 2012 19:15
On tõesti maitsev. Eriti hea on kilust tehtuna.
memmeke 10.sept 2009 17:33
Väga maitsev.Olen valmistanud seda päris mitu korda ja soovitan ka sõpradele.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga