Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Marineeritud räimerullid

Kalaroad

Marineeritud räimerullid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Eestlastele ammusest ajast tuttav roog, mis väärib praeguri proovimist.
Retsept
portsjonile
1 kg terved räimed
600 g või räimefileed
2 sl jäme sool
MARINAAD
3 dl vesi
1.5 dl 10% äädikas
3 sl suhkur
2 lehte Loorber
0.5 tl terveid teri Valge pipar
0.5 tl Vürts
2 tk (väikest) Sibul
2 tk Porgand
Lao fileed kihtidena kaussi, raputa vahele soola ja lase mõned tunnid maitsestuda. Aja vesi keema, lisa suhkur, õhukesed sibularõngad ja porgandikettad, keeda 5 minutit. Pane juurde äädikas ja vürtsid, tõsta keedunõu pliidilt ning lase 10 minutit kaane all haududa. Korja pipraterad ja loorber välja, jahuta marinaad. Pühi räimedelt sool maha, keera fileed rulli ning lao purki, pane vahele sibulat ja porgandit. Kalla marinaad peale, lase jahedas päev-paar maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

klee 02.apr 2008 17:57
Lisaksin marinaadile ka nelki
paatja 29.märts 2007 06:45
Proovi teha nii: ära kalale soola pane, tee marinaad soolane siis kala jääb pehme ja õhuline.
Priit38 24.märts 2007 07:50
väga maitsev! mmmmmmmmmmmmmmmmm!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga