Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kodujuustu-tomatisalat

Kalaroad

Kodujuustu-tomatisalat

Tiina Trolla, Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min


200 g lehtsalatit (jääsalat, hiina kapsas)
250 g kirss- või viinamaritomateid
1 sibul
1—2 varsselleri vart
200 g kodujuustu
200 g tuunikalakonservi

Kaste:
1 dl apelsinimahla
1 tl suhkrut
½ tl basiilikut
1 küüslauguküüs
pisut musta pipart
soola
2 sl oliivõli
2 dl 10% hapukoort


Rebi salatilehed väiksemateks tükkideks. Aseta serveerimistaldrikule (selle salati puhul tehakse kohe portsjonid valmis). Tükelda tomatid sektoriteks ja aseta need salatilehtedele. Lõika sibul õhukesteks ratasteks, viiluta varsseller. Puista peenestatud varsseller ja sibularattad ühtlaselt salatilehtede. Keskele kuhja kodujuust ja kõige peale aseta tuunikalatülikesed.
Sega kastme ained kokku ja kalla salatile. Serveeri koos näkileivaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga