Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Saida-pestorull lillkapsaga

Kalaroad

Saida-pestorull lillkapsaga

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Pesto asemel võid kala maitsestada ka lihtsalt ürdisoola ja kalamaitseainega.
Retsept
portsjonile
300 g saidafilee
2 spl Pesto
Viie pipra segu
100 g Lillkapsas
70 g Varsseller
0.5 tk Sibul
1 sl Või
Aedtill
Puhasta kalafilee ja laota täispikkuses lõikelauale laiali.
Määri filee kokku pestokastmega ja raputa peale viiepiprasegu.
Keela kalafilee rulli ja aseta aurutisse umbes 7 minutiks küpsema.
Eralda lillkapsa õisikud ja haki seller ning sibul peeneks.
Auruta kergelt lillkapsas, aga nii et see jääks krõmpsuks
Kuumuta pannil või ja prae selles selleri ja sibula viilud. Lisa pannile ka aurutud lillkapsas. Maitsestamiseks lisa värsket tilli.
# Parim aurutaja on valmistatud bambusest, aga selle puudumisel võid kasutada ka lihtsalt sõela ja potti.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga