Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Kartuli-soolakalapirukad

Kalaroad

Kartuli-soolakalapirukad

Martti Koppel Hommikuköök
PrindiSoovita sõbrale
Kokasaate Hommikuköök 12.04.2008 retsept

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kg Lehttainas
TÄIDIS
600 g Keedetud kartul
1 dl Piim
1 tk Muna
1 sl Või
200 g Soolalõhe
100 g päikesekuivatatud tomatid
1 tk Sibul
Aedtill
Murulauk
Basiilik (värske)
0.5 tl Koriander
Sool
Must pipar
Keedetud kartulitele lisada kuum piim, munad ja või. Maitsesta soola, pipra ja koriandriga, lisa praetud sibulatükid ja suitsulõhe, maitseroheline ja päikesekuivatatud tomatid. Sega korralikult läbi, lõika taignast näiteks ruudud ja aseta sinna peale täidist. Keera kokku, sulge korralikult ja määri pealt munaga. Kuumuta ahi 220 kraadi juurde ja küpseta siis 12-15 minutit.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga