Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Spinatikala

Kalaroad

Spinatikala

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kui kasutad külmutatud kala, siis sulata see enne ahju panemist.

40-60 min

Ettevalmistusaeg 25 min + küpsetamiseks 35 min

Retsept
portsjonile
300 g Spinatilehed
500 g valge kala filee (koha, ahven, tursk, haug)
0.5 tk Greibi mahl
Sool
Must pipar
2 dl Rõõsk koor
2 tk Muna
0.5 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
Auruta spinatilehed pehmeks, vala sõelale, nõruta ja pigista vesi välja.
Piserda kalafilee üle greibimahlaga, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta võiga määritud ahjuvormi. Väiksemad fileed võid keerata rulli. Pane spinatilehed kalafilee(de) ümber.
Sega rõõsk koor ja munad. Maitsesta soola ja muskaatpähkliga. Vala vormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 35 minutit.
Kalorsus 227 kcal / portsjon

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool