Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Forelli ahjufilee

Kalaroad

Forelli ahjufilee

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard / ajakiri Naised
Põnevama maitse saamiseks asenda kalamaitseainesegu näiteks wasabi’ga. Sega noaotsatäis wasabi-pulbrit seesamiseemnetega ja puista segu kala peale.

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 g Forellifilee
kalamaitseainesegu
Aedtill
roheline salat
Puhasta kala ja eralda fileeosa.
Aseta ahjuplaadile foolium ja sellele fileetükk.
Maitsesta kergelt soola ja kalamaitseaineseguga. Filee peale aseta tillioks.
Paki kala fooliumiga kinni ja aseta ahju.
Küpseta fileed umbes kümme minutit 185 kraadi juures.
Serveerimisel lisa rohelist salatit ja sidruniviil.
# Alternatiivina võid kala peale panna vaheldumisi ka sibula- ja laimiviilusid.
# Ära soolaga liialda, see tapab kala maitse ära.

KOMMENTAARID

anna 07.nov 2008 22:40
Sorri Angelica toidud super maitsvad ja seee forell eriti
anna 07.nov 2008 22:38
Angeelika toidud on alati maitsvad ;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook