Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Ürdine lestalõik

Kalaroad

Ürdine lestalõik

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Santa Maria
Kui soovid, võid lestakala asemel kasutada lõhet.
Retsept
portsjonile
4 tk (a 160g) Lestafilee
0.5 pakki Santa Maria Provencale’i marinaadi
Santa Maria Forest Blend maitseainesegu
SALAT
1 kimp Põld-võõrkapsas ehk rukola
1 pott Jääsalat
3 tk Santa Maria päikesekuivatatud tomatid
SALATIKASTE
2 sl siidriäädikas
1 tl Mesi
1 tl Santa Maria ürtidega salatimaitseaine
3 sl Santa Maria päikesekuivatatud tomatite õli
Santa Maria Rock Salt kivisool
Santa Maria Tellicherry pipar
Pintselda kala marinaadiga ja lase 1–12 tundi laagerduda. Aseta viilud kalaresti vahele ja grilli keskmisel kuumusel umbes 4 minutit mõlemalt poolt. Maitsesta Forest Blend maitseseguga ja serveeri värske salatiga.SALATIKASTE:Vispelda äädikat, soola, mett ja ürdisegu, kuni sool on sulanud.Lisa segule peene nirena õli, kastet samal ajal kogu aeg segades. Tekib paksema konsistentsiga salatikaste. Vajadusel võib lisada suhkrut, veel õli või äädikat. Aseta salat taldrikule ja vala peale salatikaste.

Märksõnad

lestalõikürdine

KOMMENTAARID

Maanka 15.juuni 2008 18:36
Kui õrna lestafileed kaua laagerdada, mis tast küll järgi jääb? Aga proovida ka ei saa sest ei usu, et ma lesta fileerimisega hakkama saan :-( Kui keegi õpetaks, kuidas lesta fileerida?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana