Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Sweet Chili lõhe baklažaaniga

Kalaroad

Sweet Chili lõhe baklažaaniga

Santa Maria
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Santa Maria
Kui soovid, võid lõhe asemel kasutada paltust.
Retsept
portsjonile
4 tk lõhetükid (a 160g)
1 tk Väike baklažaan
3 küünt Küüslauk
1 pakk Santa Maria magusat tšillimarinaadi (Sweet Chili)
4 sl Santa Maria magusat tšillikastet (Sweet Chili Sauce)
2 sl Õli
4 sl Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Seafood & Fish maitseainesegu
Kuivata lõhe ja eemalda selles olevad luud. Pintselda kalatükke marinaadiga ja lase 1–12 tundi marineeruda. Lõika baklažaan ratasteks, aseta majapidamispaberile ja kata kivisoolaga. Sega küüslauk ja õli.Umbes tunni möödudes loputa baklažaanid külma veega, kuivata ja kata küüslaugu-õliseguga. Grilli ja lisa serveerimisel Sweet Chili kaste.Grillimise ajal võid kala pintselda grillõliga (näiteks Santa Maria küüslauguga grillõli).

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes