Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Lestafilee kokteiltomati- rukolasalatiga

Kalaroad

Lestafilee kokteiltomati- rukolasalatiga

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Lesta peaks alati paneeritult praadima, sest tegemist on õrna kalaga, mis ilma paneeringuta kipub lagunema.
Retsept
portsjonile
300 g Lestafilee
2 sl Odrajahu
Sidrunipipar
Sool
SALATIKS
200 g Kirsstomatid
100 g Põld-võõrkapsas ehk rukola
100 g Roheline sibul
Oliiviõli
laimimahl
seedermänniseemned
Sool
Must pipar
Puhasta lest, eemaldades soolikad, pea, uimed ja saba. Loputa fileed voolava vee all.Sega taldrikul omavahel odrajahu, sool ja sidrunipipar. Kasta lestafilee paneeringu sisse, nii et kala mõlemad küljed saavad kaetud.Kuumuta pannil õli ja prae kala mõlemalt poolt kuldpruuniks.Salati jaoks kuumuta pannil oliiviõli ja prae kergelt poolitatud kirsstomatid, hakitud sibul ja rukolalehed. Lõpus lisa pannile seedermänniseemned ning maitsesta salat soola-pipra ja laimimahlaga. Serveeri lestafilee soojal salatipadjal.# Kui kasutad poest ostetud sügavkülmutatud lesta, lase sel külmkapis enne aeglaselt üles sulada.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana