Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Haugi-peekonirullid

Kalaroad

Haugi-peekonirullid

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suitsupeekon lisab kuivavõitu haugilihale mahlasust ja maitset.
Retsept
portsjonile
1 tk haugifilee
10 viilu suitsupeekon
1 kimp Aedtill (hakitud)
Sool
Must pipar
Sidrunimahl
Lõika kalafilee 2 cm laiusteks viiludeks.Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga ning puista üle hakitud tilliga.Keera maitsestatud kalaviilud peekonisse ja lükka vardasse.Grilli, kuni kala on küps.

KOMMENTAARID

Kertu Kaljuveer 05.okt 2011 09:12
Tegin eile seda rooga ahjuroana. Alguses paneerisin jahuga ja praadisin pannil kergelt läbi, siis ahjupannile. Peale valasin sortus vett ja katsin väikeseks hakitud sibulatükkidega. Sellest tekkis väga hea kaste. Retsept pärines Korzetsi raamatust. Viimases osas panin ahjupannile ka keedukartulid kala juurde maitsestuma. Täitsa hea asi sai.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga