Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Grill-lõhe adžikaga

Kalaroad

Grill-lõhe adžikaga

Pereköök
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suvel valmista seda maitserikast kalarooga grillil, talvel või sügisel ahjus. Adžika annab kalale mõnusalt terava maitsenüansi.
Retsept
portsjonile
500 g Lõhefilee
TÄIDIS
2 sl või
0.5 tl Karri
2 sl Adžika (või teravat ketšupit)
0.5 tl Sool
0.5 tk Sidrunist pressitud mahl
1 tk Punane sibul
Haki sibul ja sega teiste täidiseainetega. Lõika lõhefileele lõiked kuni nahani, torka lusikaga täidis vahekohtadesse. Keera kalafilee fooliumisse ning küpseta grillil 20–30 minutit (soovi korral ahjus 200° juures sama kaua).   * Kes eelistab mahedamat toitu, kasutagu adžika asemel tavalist tomatikastet. Kõrvale sobivad hästi grillitud köögiviljad või värske salat

KOMMENTAARID

susanna 10.nov 2010 15:50
täna hakkan seda tegema tüleb ka külaline
Henri Marjamäe 14.apr 2009 15:20
see on päris hea toit ma ei uskunud seda maailma parim kalatoit
pikkpats 06.okt 2008 11:38
proovisin teha ja maitses kõigile külalistele.Soovitan soojalt.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes