Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Sinihallitusjuustuga üleküpsetatud lõhe

Kalaroad

Sinihallitusjuustuga üleküpsetatud lõhe

Martti Koppel Hommikuköök
PrindiSoovita sõbrale
Kokasaate Hommikuköök 02.08.2008 retsept
Retsept
portsjonile
2 tk lõhefilee 200g tükid
50 g Sinihallitusjuust
30 g Kreeka pähkel
100 g Murulauk ja basiilik (hakitud)
50 g Merevaik
50 g Tomat (peeneks hakitud)
Musta ploomi (kuivatatud)
Haki kõik peeneks või purusta ja kanna lõhele, keera fooliumisse ja küpseta grillil kuni valmis. Serveeri värske salatiga

KOMMENTAARID

Triin 28.veeb 2010 21:11
teen forelliga eksamitoitu.Ausalt forelliga on parem.Proovige kõik kes kala sõbrad.
Ansku 28.märts 2009 17:04
Kasutasin uhte suurt forellifileed, kaaluga u 700g ning koiki aineid panin umbes kahekordsetes kogustes, murulauku ja basiilikut kull natukene vahem. Paris suur kuhi tuli forelli peale neid koiki asju. Ahjus hoidsin umbes 30-35 minutit. Maitses vaga, vaga hea ning natukene teistmoodi ja ponevamalt kui varem tehtud ahjukalad.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana