Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalaroad

Räimerullid tšillikastmes

Kalaroad

Räimerullid tšillikastmes

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tšillikastmes hautatud räimerullid maitsevad hästi nii kuumalt
kui külmalt. Serveeri neid äsja ahjust tulnuna koos keedetud
kartulitega või jahtununa külmlaual.

20-40 min

15 minutit + 20 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
400 g Räimefilee
0.5 tl sool
0.5 tl Sidrunipipar
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
KASTE
2 dl tšillikaste (näit. Felix)
0.5 dl õli
2 küünt Küüslauk
1 dl Rõõsk koor 10%
Aseta fileed töölauale laotatud küpsetuspaberile, nahk üleval. Riputa peale soola, sidrunipipra ja basiiliku segu. Keera kalad rulli, jättes lihapoole välja. Lao rullid võimalikult tihedalt väikesse ahjuvormi. Klopi kastmeained omavahel läbi ja tõsta kaste lusikaga rullidele. Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.

KOMMENTAARID

maani 17.jaan 2011 11:36
tuli imemaitsev, jääb kindlalt minu menüüsse!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes