Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Seeneraguu kalkuniga

Kastmed

Seeneraguu kalkuniga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislik seene-köögiviljaroog, mida võid soovi korral veelgi lahjendada, jättes ära hapukoore ning suurendades puljongi ja rõõsa koore osa.
Retsept
portsjonile
500 g Värsked seened
350 g Porrulauk
250 g Porgand
150 g Juurseller
400 g Kalkunifilee
2 sl Õli praadimiseks
2 dl köögiviljapuljong
2 dl Rõõsk koor 10%
2 dl Hapukoor
1 sl Sidrunimahl
Sool
Must pipar
Puhasta ja tükelda seened, poolita ja viiluta porru. Koori porgandid ja juurseller ning lõika kuubikuteks. Lõika ka kalkunifilee kuubikuteks ja pruunista pannil õlis igalt poolt. Lisa seened, porgandid, juurseller ja porru, kuumuta kergelt läbi. Vala peale puljong ning hauta 20 minutit. Lisa rõõsk ja hapukoor ning kuumuta keemiseni. Maitsesta soola-pipraga. Tõsta pann pliidilt ja lisa sidrunimahl.Serveeri rooga riisi või kartulitega.

Märksõnad

kalkunigaseeneraguu

KOMMENTAARID

veronika91 09.sept 2008 15:28
Superhea tuli. Kalkuniliha asemel panin kanaliha ja ei pannud juursellerit sest ei saanud seda kuskilt. Natuke soolasin üle aga ikka tuli hea ;) ja üsna lihtne teha ka!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga