Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Raguu

Lihakaste hautatud loomalihast
Retsept
portsjonile
600 g Loomaliha
2 sl Rasvaine
1 tk Harilik sibul
0.5 tk Seller
1 tk Porgand
1 sl Jahu
Sool
Pipar
0.5 l Vesi/puljong
2 sl Hapukoor
1 sl (Tomatipasta)
Valmistusviis
Tükelda liha koos kondiga, pruunista hautamisnõu põhjas kuumas rasvas, puista peale soola, pipart.
Samas prae tükeldatud porgand ja maitseviljad, lisa jahu, pruunista kergelt.
Vala peale vesi/puljong, sega ja hauta.
Lisa hapukoor (ja soovikorral tomatipasta)
 

KOMMENTAARID

Hea toit 24.apr 2012 11:18
Aitäh
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp