Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Krevetikaste

Kastmed

Krevetikaste

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Pidulik krevetikaste

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 dl vett
1 dl valget veini vōi kalapuljongit
1 dl hapukoort
3 sl jahu
170 g kerges soolvees krevette
1 sl tomatipüreed
1 sl hakitud tilli
1 tl sidrunimahla
Sega vein, vesi, koor ja jahu ning keeda umbes 3 minutit (sega samaaegselt). Vala krevettide soolvesi kastmesse, lisa tomatipüree, pipar, till ja sidrunimahl. Keeda, lisa krevetid, kuumuta veel vaid korraks ja maitsesta .

KOMMENTAARID

siirikirikal 06.aug 2012 10:14
malviine: tõepoolest, vaid soolveega piirduda oleks ikka väga nutune lugu. Lisasin krevettide kastmesse lisamise kohta nüüd väikese täpsustuse.
malviine 04.aug 2012 10:39
Kuhu jäävad siis krevetid? Kas tõesti kasutatakse vaid krevettide soolvett?
astrida 18.veeb 2006 21:58
Tundub päris hea asi olevat ja proovin ka kohe ära
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette