Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Klassikaline krevetikaste

Kastmed

Klassikaline krevetikaste

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Suurepärane lisand keedetud ja praetud kala juurde.
Retsept
150 g koorimata krevette
2 sl sulavõid
1 punane sibul
1 tl nisujahu
250 ml kuuma lihapuljongit
2 sl creme fraihe´i
1/2 tl tomatipastat
1 tl hakitud allikakressi või tilli
soola
värskelt jahvatatud valget pipart


Koori krevetid. Kuumuta pannil või ja rösti selles 10 minutit krevetikoori. Kalla rasv läbi sõela potti. 
Koori ja haki sibul ning pruunista krevetikoorte praerasvas. Lisa pidevalt segades jahu ja puljong. Lase 15-20 minutit vaikselt keeda, lisa krevetiliha. Sega kastmesse creme fraiche ja tomatipasta. Maitsesta allikkressi või tilli, soola ja värskelt jahvatatud valge pipraga.

Märksõnad

iikrevetikaste

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga