Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Seene-koorekaste

Kastmed

Seene-koorekaste

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Kuivatatud seentest, veinist ,vahukoorest ja tomatitest valmistatud huvitav kaste, mis sobib hästi heleda liha, paneerimata šnitsli ja kanafilee juurde.
Retsept
portsjonile
3 shalottsibulat
kuivatatud seeni
125 ml kuiva veini
250 ml vahukoort
250 g küpseid tomateid
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
tüümiani
1 kuhjaga tl võid
1 kuhjaga tl nisujahu
1. Koori ja haki hästi peeneks šalottsibulad, pane koos seentega valge veini sisse ja keeda niikaua, kuni järele on jäänud 2 sl vedelikku.
2. Kalla juurde vahukoor. Vala tomatid üle keeva veega, "ehmata" külma veega, koori ja eemalda seemned ning haki viljaliha.
3. Lisa kastmesse tomatid ja maitsesta soola, pipra ning tüümianiga. Sega või jahuga tainapalliks ja pane keevasse kastmesse. Lahusta pidevalt segades, kuni kaste muutub paksuks.

Märksõnad

koorekasteseene

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 22.sept 2014 08:13
Koguste arvutamine ei tööta nendel ammustel aegadel sisestatud retseptidel,kus kogused on sisestatud ühte patta koos ainetega...
tde 21.sept 2014 18:50
Tere, ei tööta koguste ümberarvutamine.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga