Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Badeni teokaste

Kastmed

Badeni teokaste

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Eksootiline valge veinikaste konserveeritud viinamäetigudega.
Valmistusviis Koori ja haki peeneks šalottsibulad ja küüslauguküüs. Puhasta, pese ja tükelda porru (kasuta ainult porru valget osa) ning varsseller. Lõika sink ribadeks. Sulata pannil või ja hauta selles ettevalmistatud toiduaineid (mitte pruunistada!). Riputa peale jahu ja kuumuta. Lisa puljong, vein ja creme fraiche ning lase nõrgal tulel u 20 minutit keeda. Lõika viinamäeteod neljaks ja kuumuta kastmes. Maitsesta soola ja pipraga, kaunista pestud ja hakitud sellerilehtedega.

Märksõnad

teokastebadeni

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga