Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Napoli tomatikaste

Kastmed

Napoli tomatikaste

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Tomatikastet võib kasutada ka pitsa peal ning sellest saab makaronidele mitmesuguseid kastmeid, kui lisada näiteks salaamivorsti, seeni, tuunikala, rannakarpe või suitsusinki. Valmistusaeg u 35 minutit.

20-40 min

35

Retsept
portsjonile
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 sl õli
1 purk purustatud tomateid
1/2 tl soola
2 tl suhkrut
1 tl kuivatatud basiilikut või 2 sl värsket hakitud basiilikut
1/2 dl hakitud peterselli
Valmistusviis
Haki sibul ja küüslauguküüned. Sega neid potis õli sees ning lase keema. Lisa purustatud tomatid, sool, suhkur ja kuivatatud basiilik. Hauta kastet vähemalt 30 minutit ja lõpuks pane juurde hästi peeneks hakitud petersell. Kui kasutad värsket basiilikut, lisa ka see peale keetmist. Serveeri tomatikastet keedetud vigurmakaronide ja riivjuustuga.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.

Märksõnad

tomatikastenapoli

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool