Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Shalottsibulakaste

Kastmed

Shalottsibulakaste

Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Rosmariini-shalottsibulakaste kaalukatele. TST-6 Kaste sobib küpsetatud kartulite või grillitud linnulihavarraste juurde.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g shalottsibulaid
1 küüslauguküüs
2 tl taimeõli
2 tl rosmariini
100 ml punast kuiva veini
200 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
75 g 10% hapukoort
soola
pipart
Valmistusviis Lõika shalottsibulad sektoriteks, suru katki küüslauguküüs. Kuumuta teflonpannil õli, prae küüslauk ja sibulad selles kergelt läbi. Puista peale rosmariin ja prae veel 1-2 minutit. Vala hulka vein ja puljong. Lase 5 minutit haududa. Sega juurde hapukoor, maitsesta soola ja pipraga. Lase pisut keeda. Serveeri näiteks küpsetatud kartulite või grillitud linnulihavarraste juurde.

Märksõnad

shalottsibulakaste

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga