Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Székely guljašš

Kastmed

Székely guljašš

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Ungari roog. Guljašš hapukapsast ja sealihast.
Retsept
portsjonile
1 kg hapukapsast
1 sibul
1 sl searasva
1/2 tl paprikapulbrit
750 g sealiha
3 dl hapukoort
veidi jahu
soola
Valmistusviis
Hakitud sibul pruunistada rasvas, lisada paprikapulber ja väikestks tükkideks lõigatud liha.
Moorida vaiksel tulel valmis, lisades vajaduse korral õige pisut vett.
Teises nõus hautada samal ajal vähese rasva ja kapsamahlaga pehmeks hapukapsas.
Kapsad segada lihaga, peale valada vähese jahuga segatud hapukoor.
Kuumutada läbi ja anda lauale.
 

Märksõnad

székelyguljašš

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga