Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Hollandi kaste

Kastmed

Hollandi kaste

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Muna-võikaste sobib kalatoitude, keedetud aedvilja jne kõrvale.
Retsept
portsjonile
5 munakollast
150 ml rõõska koort
300 g võid
sidrunimahla
paprikapulbrit
soola
Valmistusviis
Või lasta soojas pehmeneda. Munakollased segada koorega ja maitsestada soolaga. Nõu panna kuuma vette ja segada hoolikalt. Lisada pidevalt segades väikeste tükkidena või, maitsestada sidrunimahla ja paprikaga. Kuumutada veidi aega, kuid jälgida, et vesi ei hakkaks keema. See on klassikaline kaste kalatoitude, keedetud aedvilja jne kõrvale. Ka sellel muna-võikastmel on mitmeid variatsioone - põhikastmele lisatakse tomatipüreed, sibulat, kaaviari, spinatipüreed või veini, veiniäädikat ja maitserohelist.

Märksõnad

kastehollandi

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool