Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Punane puravikukaste

Kastmed

Punane puravikukaste

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Puravikukaste purustatud tomatitega. Soovi korral võib kastmesse lisada ka külmsuitsulõhet.
Retsept
portsjonile
1 - 2 tk Sibul
2 spl Õli
0.5 l Puravik (tükeldatud)
Valge vein või
1 dl Köögiviljapuljong
Estragon või
1 - 2 tl Basiilik (värske)
0.5 spl Siirup
Ürdisool
Valge pipar
1 spl Maisitärklis (kuhjata)
Valmistusviis Pruunista tükeldatud puravikke ja hakitud sibulaid õlis. Lisa hulka purustatud tomatid ja valge vein. Keeda umbes 10 minutit. Maitsesta kaste ja lisa sellele soovi korral paksenduseks umbes supilusikatäis maisitärklist. Soovi korral võid kastmesse lisada näiteks 100 g tükeldatud külmsuitsulõhet. 

Märksõnad

puravikukastepunane

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga