Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Pähkli-seenekaste

Kastmed

Pähkli-seenekaste

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Pähkli-seenekaste lintnuudlitega. Kaunis seeneroog itaalia köögi austajatele. Pidulikumal puhul võib kastmele lisada ka paar lusikatäit créme fraiche´i.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2.5 dl puhastatud segaseened
0.25 sl või
0.125 sl nisujahu
0.125 tk lihapuljongikuubik
0.75 dl rõõsk koor või piim
0.25 tl sool
8.75 g pähklid (kreeka)
62.5 g *lintnuudlid
vesi
sool
Pane puhastatud seened koos võiga pannile ja kuumuta kergelt. Riputa seentele jahu ning pruunista. Kalla puljongikuubikuga segatud piim või koor pannile, sega hoolikalt ja keeda umbes 5 minutit nõrgal tulel ilma kaaneta. Puista valmis kastme hulka pähklid, kuid jäta mõned ka kaunistuseks. Keeda lintnuudlid rohkes vees vastavalt pakendil olevale juhendile. Kurna nuudlid, tõsta madalale vaagnale ja vala üle seenekastmega, kaunista pähklitega. Kastmele võib lisada ka paar lusikatäit créme fraiche´i valmistamise ajal.

Märksõnad

pähkli-seenekaste

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga