Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Püreestatud redise kaste

Kastmed

Püreestatud redise kaste

Suur kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Redisepüree on originaalne lisand uluki- või loomalihaprae juurde.

kuni 20 min

Retsept
0.5 kimpu Redis
0.5 sl créme fraiche
0.5 sl lahja kohupiim
sool
Valge pipar
Puhasta ja pese redised, jäta alles mõni väike leht. Lõika redised neljaks, püreesta mikseriga, pane peenele sõelale ja lase veidi nõrguda. Sega püreesse créme fraiche ja kohupiim. Maitsesta soola ning värskelt jahvatatud valge pipraga. Lõpuks haki peeneks rediselehed ja sega püreesse. Originaalne lisand uluki- või loomalihaprae juurde.

Märksõnad

redisepüree

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga