Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Seene-porgandikaste

Kastmed

Seene-porgandikaste

Suur kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Kännumampli-porgandikaste.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
3 tk Porgand
2 sl sulatatud või
2 sl nisujahu
1 dl pruun puljongikontsentraat
2.5 dl punane vein
50 g Kännumampel
5 tk Kadakamarjad
2 sl créme fraiche
sool
värskelt jahvatatud must pipar
1 sl hakitud petersell
Koori ja haki sibul. Kaabi, pese ja lõika tükkideks porgandid. Kuumuta pannil sulavõi, hauta selles sibulat, lisa porgandid ja pruunista. Riputa peale jahu ja kuumuta helepruuniks. Lahusta jahu pidevalt segades punase veini, puljongikontsentraadi ja 1,5 dl veega, lase keema tõusta. Puhasta ja pese seened, lisa kastmesse koos purustatud kadakamarjadega ning kuumuta tasasel tulel umbes 15 minutit kaane all, seejärel veel 10 minutit ilma kaaneta. Sega kastmesse créme fraiche ja petersell. Maitsesta soola ja pipraga.

Märksõnad

seene-porgandikaste

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga